Motivisani zaposleni kao formula uspeha
Razvoj zaposlenih
Kako bi osigurao razvoj i ostvarenje punog potencijala svojih zaposlenih, Hemofarm neprestano traga za novim načinima unapređenja veština i znanja. Do sada uobičajeni načini razvoja veština i znanja u kompaniji Hemofarm su bili: treninzi i radionice za razvoj veština, stručne obuke za unapređenje tehničkog znanja, škole za učenje stranih jezika, kao i stručni seminari i prezentacije.
Hemofarm nudi širok izbor mogućnosti za razvoj karijere svojim zaposlenima. Posao u našoj kompaniji pruža jedinstven profesionalni razvoj kroz dinamične poslovne aktivnosti i suočavanje sa potpuno novim poslovnim izazovima.

U skladu sa svojim vrednostima i principima poslovanja, kompanija Hemofarm investira u mlade ljude pružajući im mogućnost konstantnog stručnog usavršavanja. Hemofarm razume da je jedini garant kvaliteta i uspeha, jedne kompanije, stvaranje moderne organizacije pune talentovanih, angažovanih i motivisanih stručnjaka.

Hemofarm svojim zaposlenima omogućava profesionalni razvoj, kreiranjem okruženja koje podstiče na inovativnost, preuzimanje rizika i timski rad.
Kompanija Hemofarm je mesto gde zaposleni uče, istovremeno doprinoseći rezultatima kompanije
Promovisanje različitosti i individualnosti
Kvalitet međuljudskih odnosa, kroz poštovanje Hemofarmovih vrednosti, jeste prioritet kompanije. Hemofarm u svim svojim aktivnostima nastoji da promoviše različitost svojih zaposlenih, kao i da svakom pojedincu omogući jednaku šansu za uspeh. Hemofarm je posvećen borbi protiv diskriminacije, kako u procesu regrutacije i selekcije kandidata, tako i u procesima upravljanja karijerama svojih trenutnih zaposlenih.
Sektor Ljudskih resursa kompanije Hemofarm A.D. značajno ulaže u regrutovanje kvalitetnih mladih ljudi, najčešće uz pomoć modernih internet portala. U cilju unapređenja procesa regrutacije i selekcije, Hemofarm je usvojio novi operativni postupak još 2014. godine kojim je dodatno naglašen pravac u pogledu politike zabrane bilo koje vrste diskriminacije prema kandidatima. Utvrđena su pravila internog oglašavanja, period trajanja procesa regrutacije i selekcije, kao i povezivanje procesa zapošljavanja sa daljim praćenjem adaptacije novih zaposlenih.
Hemofarm A.D. je, prema istraživanju studentske organizacije AIESEC, jedna od 10 najpoželjnih kompanija za rad u Srbiji i prva najpoželjnija kompanija za rad u farmaceutskoj industriji Srbije.

Transparentan i fer pristup prema zaposlenima se ogleda i u tome da svi zaposleni u kompaniji Hemofarm dobijaju redovnu, formalnu povratnu informaciju o svom radu. Novi zaposleni – kroz evaluaciju adaptacije, dok stalno zaposleni redovne evaluacije dobijaju na mesečnom, kvartalnom i/ili godišnjem nivou.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com